Aktiv eiendomsmegling Grünerløkka og Torshov er bydelens eldste meglerkontor med lengst erfaring og med samlet erfaring på langt over 50 år!

Grünerløkka og Torshov eiendomsmegling ble stiftet desember 2001 og siden den gang har vi holdt til i de samme lokalene i Torshovgata 8.  Vi skulle egentlig ligge på løkka, men da vi fant dette supre lokalet, fant vi ut at vi iallefall måtte starte selskapsnavnet med Grünerløkka først. Vårt primære satsningsområde er Grünerløkka og Torshov og vi er særdeles lommekjente her, men etter så mange år i denne bransjen formidler vi boliger og fritidseiendommer over det ganske land. Vi er 10 meglere som alle dedikerte og brenner for boligsalg og som setter kundefokus og den beste rådgivning i høysete.

Aktiv eiendomsmegling er igjen ydmykt stolte av å ha Norges mest fornøyde boligkunder blant alle eiendomsmeglere i landet for 6. året på rad! Dette er en meget hyggelig tilbakemelding fra våre kjøpere og selgere og styrker vår motivasjon til å får de meste fornøyde kundene i hele landet uavhengig av bransjen. Dette jobber vi for hver dag og sammen med den beste rådgivningen skal vi sammen oppnå de beste resultatene.

Velkommen til oss og til en hyggelig boligprat!0a0e0-cee15-a937f-9876b-43004-e2c04-5bf67-01436 (1)